OSSEKOP
NATUURVLEES
Openingstijden huisverkoop:
vrijdag 13.00-18.00 uur
zaterdag 9.00-15.00 uur
We hebben een uitgebreid assortiment diepgevroren vlees in porties van 200 tot 1000 gram.
Grotere porties kunnen op bestelling worden gemaakt. Dus voor elk wat wils!
We verkopen koe voor koe!
ASSORTIMENT CHAROLAIS VLEES
Artikel | Prijs per kilo | Aantal per verpakking | Gewicht ca. gram |
---|---|---|---|
€ | |||
Rosbief | 17,00 | 500- 1000 | |
Rollade | 18,50 | 500- 1000 | |
Gehakt 500 gram | 11,00 | 500 | |
Gehakt 300 gram | 11,00 | 300 | |
Charolaisburgers | 13,00 | 2 | 250 |
Hamburgers | 12,50 | 2 | 200 |
Duitse biefstuk | 16,50 | 2 | 200 |
Biefstuk van de haas | 55,00 | 1 | 150 |
Diamanthaas, Jodenbiefstuk | 29,90 | 1 | 400-700 |
Onglet, longhaas | 21,00 | 1 | 250-500 |
Kogelbiefstuk | 23,00 | 2-4 | 225-450 |
Hollandse biefstuk | 18,00 | 2-4 | 225-450 |
Runderpoulet | 14,50 | 250 | |
Ossenstaart | 13,50 | 400 | |
Schenkel | 9,50 | 300-500 | |
Entrecote | 24,50 | 300 | |
Rib-eye | 24,50 | 300 | |
Côte de Boeuf | 24,50 | 1000 | |
Picanha | 25,60 | 1000 | |
Bavette | 24,00 | 1000 | |
Bieflapjes | 15,00 | 300-500 | |
Sukadelapjes | 15,00 | 300-500 | |
Riblappen | 14,00 | 500 | |
Runderlappen | 13,50 | 500 | |
Braadvlees | 12,50 | 500 | |
Stooflappen | 12,50 | 500 | |
Borstlappen/klapstuk | 12,50 | 500 | |
Goulash/hacheevlees | 12,50 | 500 | |
Rundervinken | 15,00 | 2 | 200 |
Steak tartaar | 16,50 | 2 | 200 |
Tartaar | 16,00 | 250 | |
Biefstukreepjes | 20,00 | 250 | |
Biefstuk saté spiesjes | 21,00 | 2 | 180-200 |
Saucijsjes | 12,50 | 2 | 200 |
Saucijsjes, rozemarijn | 12,50 | 2 | 200 |
Chipolata worstjes | 13,00 | 4 | 350 |
Droge worst peper | 25,00 | 180 | |
Droge worst kruidnagel | 25,00 | 180 | |
Droge worst naturel | 25,00 | 180 | |
Ossenworst | 19,50 | 200 | |
Mergpijpjes, | 1,00 | 1 | |
Lever | 11,00 | 200 | |
Tong | 12,50 | ||
Hart | 7,50 | ||
Naegelholt | 35,00 | 100 | |
Short ribs | 15,00 | 1000 | |
Carpaccio | 21,50 | 500 | |
Carpaccio, gesneden | 22,50 | 100 | |
Dikke Lende, gevliesd | 22,00 | 500 | |
Runderschnitzel | 19,50 | 2 | 300 |
Runderwang | 29,00 | 400-500 |
- BBQ-pakket Ossekop:
- 4 Hollandse biefstuk
- 4 Chipolataworstjes
- 4 Hamburgers
- Totaal € 17,00
- BBQ-pakket Ossekop, Charolais, glutenvrij:
- 4 Hollandse biefstuk
- 4 Saucijsjes, rozemarijn
- 4 Charolaisburgers
- Totaal € 19,00
Smoor van rundvlees.
Benodigdheden:
400 gram rundvlees, goulashvlees, schenkel of poulet
1 ui
25 gram roomboter
1 theelepel nootmuskaat
½ theelepel gemalen kruidnagel
1 eetlepel tomatenketchup
1-2 eetlepel ketjap
1 theelepel peper
½ theelepel zout
½ theelepel aromat
Bereiding:
Het vlees in stukken snijden, wassen en met wat zout en water gaar maken.
Pel de ui en snij het fijn.
Boter op een matig vuur verhitten en de ui erin doen.
Als de uisnippers glazig zijn, het vlees, bouillon en kruiden toevoegen.
Het geheel nog ca. 15 minuten op laag vuur laten sudderen.
De smoor is dan klaar!